2019-04-17 13:32:02• hírek • Bede Emőke

Mutatjuk, mikor lép fel Szatmárnémetiben a magyar rockvilág legendás alakja, Ákos!

Fotó: Ákos hivatalos Facebook-oldala
Fotó: Ákos hivatalos Facebook-oldala

Tavaly szeptemberben számoltunk be először arról az örvendetes hírről, hogy a Partiumi Magyar Napok egy igazi nagyágyúval, a magyar rockszféra ikonikus alakjával tér vissza 2019-ben.

Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere egy szerdai sajtótájékoztatón ismét megerősítette, a lakosság több éves vágya beteljesülni látszik, és augusztusban valóban városunkba érkezik Kovács Ákos. Mi több, most már azt is lehet tudni, hogy pontosan melyik nap áll majd színpadra az énekeslegenda: a rendkívülinek ígérkező koncert augusztus 25-én, 21 órától fog kezdődni, s voltaképp ez koronázza majd meg az idei PMN programsorozatát.


A nézők egy fergeteges koncert-élményben részesülhetnek majd, mivel nem csak Ákos maga látogat a városunkba, hanem az egész, közel ötven főt számláló stábja is elkíséri. A professzionális hangtechnika és a fénytechnika, a makulátlan minőségű hangosítás, a fergeteges hangulat és Kovács Ákos lelket és szívet megrengető előadása kétségtelenül egy egyedülálló élménnyel szolgál majd a közönségnek, mi több, a koncerten való részvétel ingyenes is lesz, így az említett napot mindenképp érdemes bejegyezni a naptárba. Ott találkozunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: